Metropolia Games

Ihan uusi WordPress-sivusto

Game Studio

 

Tervetuloa tutustumaan Metropolian pelistudioon!

Metropolia Game Studio palvelee liittoja, järjestöjä, start-uppeja, hankkeita sekä muita sovelluksen tarpeessa olevia. Teemme kustannustehokasta toteutusta huippulaadulla. Game Studiossa työsuhteessa olevat opiskelijat ovat tulevia pelialan huipputekijöitä, joilla on halu näyttää kykynsä työskennellessään studiolla ennen alalle pääsyä.

Teemme toteutuksemme yhdessä asiakkaan kanssa. Aluksi määrittelemme asiakkaan tarpeen ja luomme useamman pelivaihtoehdon, joista voitte valita haluamanne. Jo ennen toteutuksen aloitusta ja toteutuksen aikana teemme kohderyhmätestausta varmistaaksemme kehitteillä olevan lähestymisen toimimisen.

Toteutamme mobiili, web, VR sekä uuden teknologian alustan pelejä, sovelluksia, sisältöä ja videoita. Voimme toteuttaa mm. esim sulautettuja järjestelmiä, sillä Metropoliasta löytyy kaikenlaisten alojen osaamista.

Asiakastyytyväisyytemme on hyvin korkea. Teemme myös Tekesin Innovaatiosetelin kautta pieniä demoja tai hyvinkin pienen budjetin toteutuksia.

Siimes
Tuotettu 2017 Tilaaja: Vantaankosken koulu / Vantaan Kaupunki Pelin tavoite on luoda toimiva sosiaalinen koko koulun peli. Peliä pelataan vuoden
Lue lisää
Palautetalo
Tuotettu 2017 Tilaaja: Helsingin kaupungin lastensuojeluyksikkö Pelin tavoite on luoda lapsille ja nuorille miellyttävä, helposti käytettävä, opastava ympäristö palautteen antamiseksi.
Lue lisää
Capitalistica
Tuotettu 2017 Tilaaja: Launch Oy Aikuisille suunnattu peli, jonka tavoitteena opettaa pelaajalleen taloushallinnon eri aspekteja ja niiden vuorovaikutusta. Pelissä pyritään
Lue lisää
MyMountain
Tuotettu 2017 Tilaaja: Selede Oy Pelillistetty elämänhallintatyökalu. Pelaaja voi asettaa itselleen tavoitteita, joita applikaatio ohjaa ja tukee saavuttamaan. Sovellus palvelee
Lue lisää
Huima Hiilari
Tuotettu 2016 Tilaaja: Lastentalo   Laskentapeli, joka on suunnattu tyyppi 1 diabeteksen sairastuneille lapsille ja nuorille. Kohderyhmänä alakouluikäiset ja yläkouluikäiset.
Lue lisää
Droppi Oppi
Tuotettu 2016 Tilaaja: Fimea   Selainpohjainen peli, jonka tavoitteena on opettaa nuoria 9-12 vuotiaita oppilaita vastuulliseen ja turvalliseen lääkkeiden käyttöön.
Lue lisää
Polku tulevaisuuteen Oy
Tuotettu 2016 Tilaaja: Haltia
Lue lisää
Mun Mieli
Tuotettu 2016 Tilaaja: Vantaan kaupungin Sivistystoimi Lapsille ja nuorille suunnattu peli, jonka tavoitteena on ilmentää, löytää ja esittää pelaajan kehitettävät
Lue lisää

Kiinnostaisiko sinua tilata osaamistamme?

Jos sinulla on hautumassa projekti mitä haluaisit toteuttaa kauttamme, niin ota rohkeasti yhteyttä meihin alla olevan sähköposti linkin kautta.

Slider

Opiskelija. Haluatko olla osa tiimiä?

Voit lähettää meille avoimen hakemuksesi,cv:si ja linkin portfolioosi sähköpostitse alhaalla olevan linkin kautta.